nieuws

De lente brengt een fris Fjordenprogramma

Heel weldra zullen alle leden, in regel met het lidmaatschap 2014, het nieuwe Fjordentijdschrift en tevens het eerste van dit jaar en ook de allereerste uitgave verzorgd door Marjolein ... in hun brievenbus vinden. We wensen jullie allen veel leesplezier toe!!

De dekhengsten, goedgekeurd met dekvergunning 2014 voor het Belgisch Fjordenpaardenstamboek, worden in dit tijdschrift gepubliceerd en je kan de hengstenfiches ook online raadplegen op volgende link : klik hier

 

ALGEMENE LEDENVERGADERING van het Belgisch Fjordenpaardenstamboek: Alle actieve leden werden uitgenodigd voor de jaarlijkse algemene vergadering die zal doorgaan op Zaterdag 26 april 2014 om 20u00 in zaal "Onder den Toren" - Vanheylenstraat 42 - 1820 Melsbroek. Welkom!!

 

Nieuw leven: met plezier ontvangen we de mooiste foto's van uw pasgeboren veulentjes ... een selectie zal gepubliceerd worden! Succes aan de fotografen.

 

Moederland: de lijst met deelnemende kandidaat-dekhengsten voor de hengstenkeuring in Nordfjordeid, Noorwegen van 30 april t/m 3 mei kan u raadplegen op volgende link : klik hier

MD

Meer nieuws