nieuws

Start van een nieuw sportseizoen


CAN* Nationale Menwedstrijden

De 1e wedstrijd was op zaterdag 12 april te Zandhoven en meteen ook de 1e ervaring voor de fjordenmerrie June, dochter van Hjellar. Resultaten in dressuur : 5e plaats voor Hjellar, 6e plaats voor June. Na de vaardigheidproef bleef Hjellar 5e en eindigde June op een 7e plaats.

Zaterdag 19 april was Puurs aan de beurt. June moest als 1ste de ring binnen en zette een hele mooie proef neer, ze werd 2e na Hjellar. Prachtig eindklassement waarbij Hjellar 1e werd en June 2e. Knap!!

Vandaag, zondag 27 april te Bornem. Hjellar liep een mooie dressuurproef waar net wat te veel spanning op zat, maar toch ruim goed genoeg om de 2de plaats in de wacht te slepen. 1 balletje in de vaardigheid kon hier niets meer aan veranderen en Hjellar werd dus 2e in het eindklassement. June legde in de dressuur een prachtig parcours af, wat beloond werd met een 3de plaats op slechts 2 puntjes van Hjellar. In de vaardigheid rolden 4 balletjes en June eindigde daarmee op de 5e plaats.

Volgende week staat de wedstrijd in Brugge op het programma. Deze fjorden staan hun mannetje en vrouwtje in de sport... proficiat aan de menners Kristof en Tamara Tillie en succes verder!

MD

HJELLAR

JUNE

Meer nieuws