nieuws

Nationaal Weekend DESSEL 2014

Nationaal Weekend DESSEL 2014

SCHRIJF TIJDIG IN !

De eerste inschrijvingen voor het nationaal weekend van 20-21 september kwamen reeds aan bij onze voorzitster, Colette.
Ter herinnering : u hoeft de laatste premiekeuringen niet af te wachten want ALLE fjorden zijn welkom, ook diegenen die in een buitenlands stamboek zijn ingeschreven.

Aangaande de reservatie van de paardenboxen vragen we graag even uw aandacht : naargelang het aantal aanvragen zal het stamboek mobiele boxen huren, aan de prijs van 30 euro per box, die ter plaatse geïnstalleerd worden en beschikbaar zijn van vrijdagavond tot maandagochtend. Als u een box huurt kan u die het ganse weekend gebruiken, de vaste prijs is 30 euro. Een prijsvermindering voor het gebruik van een box voor slechts één dag is niet mogelijk.

Het behendigheidsparcours voor ruiters en menners en ook de proef "boomslepen", worden georganiseerd volgens de mogelijkheden die de manege ons biedt. De proefjes voor ruiters en menners komen overeen met eenvoudige TREC oefeningen en het boomslepen wordt vervangen door een parcours in een buitenpiste met slede en/of paal. Deze proeven zijn voor ieder toegankelijk!

Alle activiteiten zullen in de buitenpistes doorgaan, er is voldoende parkeermogelijkheid voor de deelnemers en toeschouwers en de weides rondom zullen gebruikt worden voor de paardenpaddocks en als kampeerruimte. Bij slecht weer kunnen we ook over de binnenpiste beschikken.
Natura prijzen en de begeerde Trophy van Fjord Horse International voor de Dagkampioen exterieurkeuring!


Om de organisatie van dit weekend zo goed mogelijk te laten verlopen, ontvangen we graag zo spoedig mogelijk uw inschrijvingen voor de activiteiten en ook uw deelname aan overnachting en maaltijden. Dank u.

Het Bestuur van het Belgisch Fjordenpaardenstamboek heet u van harte WELKOM, wenst u succes en veel plezier tijdens dit vriendschappelijk samenzijn!!

Inschrijvingsformulier activiteiten : klik hier

Inschrijvingsformulier verblijf en maaltijden : klik hier

Meer nieuws